BRÖDBAK

Idag har jag och Evelina bakat 2 olika sorters bröd!! Himlans goda blev de! Finns det något bättre än nygräddat bröd med ost på som smälter på mackan och ett glas mjölk!? =)

2st limpor och några frallor!


Otroligt underbart goda!!

INGEN RESA

I helgen hade vi tänk åka ner till Ullared! Tyvärr kommer det inte bli någon resa... ALLA stugor var fulla?! Jättekonstigt =/ Får ta det senare i höst istället =)

SNORUNGE

Vi har en söt liten snorunge hemma! Nova vaknade imorse och var lite förkyld men ändå pigg så hon fick gå till dagis idag. Nu på kvällen tyckte jag att hon såg lite blank ut på ögonen. Har inte tagit någon feber men hon verkar lite hängig så imorgon får hon vara hemma.

Idag på dagis provade hon att sova middag! Det hade gått jättebra! Hon hade somnat på 2 sekunder och sovit i 2 timmar!! =) Duktig flicka!! Inte ville hon hem heller idag!! Fick hon så skulle hon gärna gå på dagis 7-17!! Leka heeela dagarna med de snälla barnen! =)Nova hade målat en superfin teckning idag!!

"Nyss så träffa jag en krokodil som körde runt i en bil..."  Ni ser att det är en krokodil va? :) En krokodil med en lång röd tunga!! =)

.

RSS 2.0