Home sweet home

Då var vi hemma igen. 5 imorse fick jag äntligen lägga mig och sova i min efterlängtade säng! Flygresan hem gick jättebra med Nova. Hon var vaken tills det att planet rullade ut mot startbanan. Somnade precis innan lyfningen och sov tills det att vi landade på Arlanda :) Jag saknar redan Turkiet! Skulle gärna stannat ett tag till!

Jag har jättemycket bilder och även några videos att bjuda på men eftersom det knappt blev 4 timmars sömn inatt så har jag varit seg idag och inte orkat gå igenom bilderna på datorn. Imorgon lovar jag att lägga upp lite =)


Titt-aaah, flygplan =)

BEROCCA BOOSTIdag fick jag hem en ny produkt att testa. Detta är en kampanj som ska bli så intressant att testa på mig. Berocca Boost är för dig som har fullplanerad agenda och vill ha mer energi för att orka med alla roliga utmaningar i livet. Jag är världens tröttaste människa.. Hoppas verkligen dessa brustabletter fungerar :)

Nya Berocca Boost är framtagen för att skärpa sinnet och ge lite extra ork när det behövs som mest. Berocca boost innehåller varken socker eller taurin. En kombination av vitaminer och mineraler och uppiggande guarana balanserar och ger ett välbehövligt lyft när energinivån inte håller jämna steg med ambitionsnivån.

Jag vill också bli buzzador och testa produkter gratis

Harligt vader!

Vi har det superbra! Varmt och gott! Flygresan gick jattebra med Nova. Hon ar sa duktig min lilla flicka :)
Hotellet vı bor pa ar mycket bra. Vı bor langst ner ı hotellet sa vı har egen "altan". Smıdıgt med vagnen.

Kom nyss hem fran stranden. Det blaste valdıgt mycket sa vı ska ga till poolen nu istallet och slappa.

Nova charmar alla killar som jobbar pa hotellet :) Sötnosen!! 

Nu ska vi ga ut tıll solen ıgen och fa lıte mer farg :)

Hejda!!

.

RSS 2.0