Hipp hipp hurra!

Grattis på födelsedagen svärfar!

Passar på att säga grattis till svärmor också som fyller år imorgon!


Nu, jobbet.
Senare, fjällen =)

En obehaglig grej...

När jag kom hem ifrån jobbet idag berättade Jens en irriterade och lite läskig grej. Han var hemma och donade. Nova låg och vilade middag. Plötsligt hör han några röster (det lät som att det var någonstans kring huset). Han tänker inte mer på det. Nova vaknar och han går in och hämtar henne i sovrummet. Då ser han hur några, 5-6 ungdomar går ifrån våran uppfart!!! De hade varit och ryckt i våran garageport!! Varför?!? Vad skulle de in där och göra?? Hade jag varit ensam hemma hade jag blivit livrädd! ca.11.20 hände detta imorse! Då ska väl alla barn vara i skolan?! Skolan ligger väldigt nära här så de borde ha kommit därifrån. Tänkte att jag skulle ringa skolan imorgon eller åka förbi innan jag börjar jobbet och bara berätta vad som hänt och hoppas på att de kan lista ut vilka de är. En av killarna hade turkos jacka på sig. Ganska ovanlig färg...

Mindre roligt att vi åker till fjälls några dagar nu. Var ner i källaren och gjorde en speciallåsning på garagedörren så att de inte kan ta sig in om de kommer hit igen + att alla grannar vet om detta så de ska hålla koll ♥ Även lillebror och Evelina kommer att bo här när vi är borta så jag hoppas att de inte vågar sig hit igen!!!!

Väldigt fräckt av ungdomarna att göra ens detta då det syndes att någon var hemma. Bilen stod parkerad utanför och lampor lös inne.... Obehagligt!!!

Synd att Jens bara gick runt i t-shirt och kallingar hemma. Hade han varit påklädd hade han rusat ut och ja, gjort något mindre trevligt med dem! Jävla ungdomar!!!!!!!!!!

GODNATT

Idag är det Jens

Grattis på namnsdagen älsklingen min!

♥ Jag älskar dig ♥


Balkort -05

.

RSS 2.0