LEDIG DAG

Idag har jag varit ledig! Mycket mycket skönt!! Vi var en sväng till Rusta för att handla julgransbelysning. När vi kom hem klädde vi julgranen. Den står nu på plats i vardagsrummet :) Både jag och Jens tycker att den är mysig att ha framme och vill absolut inte vänta till veckan innan jul då de flesta tar fram granen! Nova har redan slitit ner två julgranskulor från granen... rackarunge!

Min kompis Maja var här idag också och hälsade på. Vi åt lunch ihop och så toppade hon mitt hår. Väldigt behövligt!! Tack för det :) Nu sitter jag och funderar på om jag ska färga det också? Brunt? Eller lägga i lite ljusare slingor? Vad tycker ni? Jag kan inte bestämma mig :)

Nu har jag min tråkiga och långa vecka framför mig. Jobb ons, to, fre, lör, sön och mån... Jag kommer ha ganska mycket att göra så den kommer nog gå fort :) Julrushen börjar ta fart nu!

Kram och godnatt!

INVIGNING AV BOCKEN


Igår var vi ju iväg på invigningen av bocken. Jag hade mitt teleobjektiv och stod tyvärr lite för nära fyrverkerierna. Det gick inte att få med allt i bilden. Efter bocken åkte vi hem till min mormor och morfar och fikade lite ♥

Just nu sitter jag och väntar på att mina ägg ska koka klart. Det blir god frukost idag, ägg och nypressad apelsinjuice =) Idag blir det jobb, 12-20.15, Blää... Vill inte ut i detta snöväder! Blir till att köra gamla vägen till köpis. Törs mig inte ut på Riks 80 då det varit flera avåkningar, krockar m.m nu de senaste dagarna!

FINAL - ENSAM MAMMA SÖKER


Nu börjar säsongens sista avsnitt av Ensam mamma söker! Ska bli jättespännande att se vilka killar de väljer =) Jag har mina aningar! =)

.

RSS 2.0