Ute på vift!


Första besöket på finrestaurang för Nova :) Det var jag, Nova, Jens och Lillebror Anders! Myspys ♥ Nova beställde in Pannkaka med glass & grädde. Jag åt min favorit, fetaostfylld kyckling! (vi var på Helt Enkelt).

Efter maten gick jag, Nova och Jens på stan en sväng :) Nova köpte en present till sin kompis Elsa. Hon ska dit på discokalas på söndag :) Hon köpte även 2 par skor. Ett par vita springskor och ett par rosa gummistövlar :)

Nu blir det tvmys i soffan med mitt stora hjärta!

Tjjiiiiiiing!

Andrea.
2012-03-24 @ 20:03:12
URL: http://elffors.blogg.se/

Mysigt att kunna gå på restaurang hela familjen. Än så länge är det liiite körigt att sitta med Knut ens på en pizzasylta, men han växer väl på sig han med ;)



Tack för grattiset, jag minns inte om du kommenterat förr eller inte. Det spelar ingen roll, tack ändå :)

Nu är den veeeerkligen sprängfärdig den där magen, och JAG är så färdig med magen.. Bort med den och låt mig få vara mig själv en stund tack!

Kan dock tipsa dig om att njuta lite emellanåt, det är galet vad fort denna graviditet gått. Som en tredjedel om ens det av Knuts graviditet. Märkligt det där..



Skönt att det inte bara är min spellevink som kan fighter då. Är visserligen inte i sån himla stor utsträckning, men så stor och klumpig (och ofta väldigt less) som jag känner mig nuförtiden så är det inte alltid kul att ta en fight.. :/

Kram (och vad fin och stor magen såg ut!)

tessan
2012-03-26 @ 11:47:14
URL: http://tewssans.blogg.se/

Va mysigt! :)

Camilla
2012-04-01 @ 20:37:05
URL: http://lacamela.blogg.se/

Lyckades du få tag i nån telefon? Det var kämpigt men är glad att Thommie höll ut i över en timme.

Andrea.
2012-04-01 @ 21:28:52
URL: http://elffors.blogg.se/

Mysigt med ett riktigt restaurangbesök. Känns som att vår lilla vilde får vänta nåt år till innan vi tar med honom. Jag vill kunna njuta lite också.. :P



Knut hälsar tack för grattiset! :)



Kram

Camilla
2012-04-02 @ 21:31:44
URL: http://Http://lacamela.blogg.se

Prova ringa 7 på morgonen, då är det lättare att komma fram :) Jag får vänta i 3-4 veckor på min och min brorsa ringde i helgen och bokade och han får vänta i 6-8 veckor. Så du lär nog sätta fart innan det tar slut ;)




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

.

RSS 2.0