Vuxenpoöng!

Igår samlade jag på mig lite vuxenpoäng. Köpte nämligen ett par jogging/promenadskor i Gore tex! :) Eftersom vi går till och från dagis om dagarna är det skönt med ett par skor som håller mig torr om fötterna när det blir lite blött/slask! :)

Rea, 999:- på Team sportia! Ord. Pris 1299:-

Tuttproffshjälp sökes!

Casper och jag ska snart ner till BVC på läkarbesöket som görs när de är 4-6 veckor gamla. Det blir nog även vågen och kolla längden. Ska höra mig för lite om modersmjölksersättning också. Har faktiskt börjat ge Casper lite då han inte verkar bli nöjd med tutten. Han har tuttat så otroligt mycket de senaste dagarna så båda vårtorna har kollapsat.. På ena fick jag sår i "skarven" för lite mer än en vecka sedan som vägrar läka. (Förmodligen för att han legat fel vid bröstet). Har smörjt både med bröstmjölken och med bröstvårtssalva men inget hjälper. Eftersom jag har det såret där har det blivit så att jag ammat mer på den andra tutten. Igår började även den ge med sig... Jag har inget sår men det gör så ont inuti och på undersidan av bröstet och vårtan! Det svider lite men det är mer en stickande känsla. Någon som vet vad det kan vara eller bero på??

Jag vill att det här ska ge med sig nu och att den här mysiga känslan med amningen ska komma! Jag vill inget hellre än att amma då det är så himla smidigt att alltid ha maten med sig!

.

RSS 2.0