Bvc, övernattning och Ugglan!

Igår var Casper på bvc för 9 månaderskoll. Han väger nu 9305g och är 72 cm lång :) Nästa tid är inte förrän i augusti! Skönt när det blir glesare och glesare mellan tiderna.

Har glömt att skriva här att Casper sovit borta för första gången :) 14 juni sov han med farmor :) Jag och Jens var ute på galej! Först middag hos Stina och Andreas <3 Sen åkte vi till Furuvik för att titta på Magnus Uggla! Oj oj vilken störtskön artist! :) Jag lyssnade mycket på honom när jag var yngre. Låtarna var lika bra då som nu! :) På kvällen tog vi bussen in till stan och gick på Allstar! Vi och Gävles alla 18åringar kändes det som ;) Mycket trevlig kväll! Nu ser jag fram emot 31 juli då vi ska på Gyllene Tider med några andra vänner!! :) hörru Camilla, det är champagnefrukost här klockan 11!! ;) så fixa barnvakt för hela dagen :)

Ska inte över 70!!

Hjälp! Det går utför. Jag som var så duktig i julas med både mat och träning. Jag ska inte över 70 strecket! Jag gick faktiskt ner från 74 till 64,5 på 5 veckor med hjälp av Olga - Mama Fitness! Snart får äntligen Jens semester! Då ska jag försöka komma iväg till Korpen någon gång i veckan iaf! :) Jag vill verkligen komma igång! Man blir såå mycket piggare och gladare (och snyggare..) när man tränar!.

RSS 2.0