FÖRSTA SEPTEMBER

Hej hej! Nu skriver jag en rad igen :)
 
Vad har hänt sen sist?
 
Casper säger både mamma och pappa ♥ På sin 11 månaders dag ställde han sig själv för första gången upp utan att hålla i sig. Går gör han inte än men han har tagit 2 yttepytte små steg :) Det dröjer nog inte längt tills han traskar på här hemma. Han har passerat 10kg och 76cm, stor kille nu alltså. Han har även lärt sig klättra upp i soffan och sedan upp på blombrädan!!!! Gillas inte!!
 
 
Casper har hunnit med en till omgång på sjukhuset. Åkte till akuten natten till förra lördagen då han hade jättesvårt att andas. Krupp & förkylningsastma. Blev inlagd på barn där han fick inhalera under natten. Hemgång vid 15. Fick medicin med oss hem så nu har vi alltid hemma utifall det skulle bli något. Så fort vi märker att C börjar bli förkyld så ska vi börja ge honom medicinen för att det inte ska bryta ut och bli så allvarligt som det blev nu.
 
Nova har börjat dagis igen. Även dansen har dragit igång. Idag var vi på omgång 2 :) Världens underbaraste lilla dansare ♥ Hon är så fin när hon struttar runt i sin ballerinaoutfit ♥
 
Sarah

Du har så fina barn ❤ Kul att du skriver igen. Har saknat ditt bloggande ❤
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

.

RSS 2.0