Dagar som varit!

I torsdags tog vi en promenad ner till Hillegropen för lite lek. Vi hämtade upp mormor, moster, Vilgot och Alfred på vägen. Nova och Vilgot hann leka en liten stund. Sen råkade det komma en liten kissolycka i Novas bralla så vi fick snällt gå hem. Jag hade helt glömt bort att ta med skötväskan med ombyte... Eftersom mormor bor närmare och vi hade ombyte där så stannade vi där och tvättade av Novisen och tog på rena och torra kläder. Vi fikade sedan ute vid lekstugan med saft, kaffe och kakor :)
 
I fredags var vi och uträttade lite ärenden. Var till banken en sväng och fixade saker. Vi håller på att byta bank och det har krånglat med försäkringskassans utbetalningar så vi saknar en massa pengar. Sällan det krånglar med FK...! Jaja, det ska nog lösa sig till veckan iaf :) Efter banken åkte vi till Barnens hus för att köpa tuttvärmare. Köpte även regnskydd till vagnen då vårat mysitskt försvunnit... Nova och jag var även in en sväng på Din sko för att kika på stövlar till henne men det fanns inga storlekar i den modellen vi kikade på... Efter det åkte Nova och Jens till leklandet med Elsa och Andreas. Både barnen och papporna behövde leka av sig lite :) På kvällen kikade vi lite på fotboll sen blev det filmmys i soffan, "What to expect when your expecting" Den var faktiskt bra! Rolig :)
 
Igår kom familjen Lindborg på besök. Skulle kika lite på lillebror :) Eftersom några av dem var förkylda var vi ute på gården och grillade korv :) Efter ett tag som även Sara, Leif, Vilgot och Alfred förbi. Vi tog en liten sväng ner till lekparken men det började regna så vi gick hem och fikade, i garaget :) Var faktiskt lite småmysigt :) Även denna kväll avslutades med filmmys i soffan, "Johan Falk - Spelets regler". Bra film! Ser fram emot resten av filmerna som kommer :)
 
 
Idag har jag inte gjort så mycket. Jag och lilleman sov till halv 11 sen har jag tvättat lite, städat lite, ammat några gånger och gosat lite :) Jens och Nova åkte och kollade på kusinens första hockeyträning imorse sen stannade de till hos Jens föräldrar för lite lunch. Hoppas de kommer hem snart jag för saknar dem massor!!!! :) Finväder ute så det blir nog ut och få lite luft sen när de kommer hem! Kanske ta och plocka ner studsmattan...
 
Nu - matdags för lilleman!
 
Tjing tjing!
 

.

RSS 2.0