Stiftelsen

Igår var jag, Nova, Jens, Sara och Leif på Stiftelsen i Furuvik. Mycket bra spelning och publikrekord någonsin i Furuvik :) Nova och jag åkte 2st karuseller, larven och kaffekopparna. Casper sov borta för andra gången i sitt liv så både jag och Jens fick sovmorgon imorse till halv 10 :) Kändes skönt! Det är första gången på 10 månader som jag sover en hel natt. Fösta gången C sov borta var vi ute på krogen och kom inte hem förrän 3.30 så det kan man inte räkna som en hel natts sömn :)

Nu frukost, sen hämta hem älskade lillkillen <3

Tak å rumpskakning!

Idag har Jens, Leif och Adam grejat på taket. Imorgon ska förhoppningsvis pannorna på! :) Då blir vi färdig med en sida. Drygt att vi ska göra om allt en gång till på andra sidan taket...

Jag känner mig så taskig mot Nova när vi håller på att greja hela tiden med taket så hon och jag tog bussen in till stan på kvällskvisten för att kolla på Sean Banan som uppträdde på Sommarkväll :) Mamma och dottermys <3 Jag är heeelt slut efter att ha haft en 17kg tung tjej på axlarna i en timme! Ska fjäska lite för J nu så kanske jag får massage sen blir det bums i säng! Godnatt på er!!

.

RSS 2.0