TRETTIOFÖRSTA JANUARI

Jag har kommit in i en trök-bloggnings-period. Jag har ingenting att skriva om...

Nova har fortfarande ögoninflammation. Hoppas det går över fort. Inte för att hon verkar lida av just ögoninflammationen men hon vill nog tillbaks till dagis och leka. Tråkigt att bara vara hemma om dagarna. Får se om Jens och jag klarar oss. Jag tycker att det sticker lite i ögonen ibland och känns skumt men det är nog bara inbillning :) Jaja, det visar sig :)

Imorgon är jag ledig. HÄRLIGT VÄRRE! Undra vad jag ska göra då?! Det blir nog till att tvätta lite, ta en promenad med familjen och Tova, veckohandla med mamsen och sitta lite med väggordsmaskinen :)

ÖGONINFLAMMATION

Nova har fått ögoninflammation :( Ögonen är helt igengockade och kladdiga! Feber på detta har hon också! Vart kom allt detta ifrån?! :(

TOYS-PARTYSnart ska jag ner på stan för att äta, dricka och leka med jobbet!! Jobbet bjuder så jag ska fylla magen rejält! Förrätt, varmrätt, efterrätt, efterrätt och kanske en tredje efterrätt =) Vi ska på Interpool där de har bowling, minigolf och biljard så får se vad vi testar på =) Jag och min julextring Sandra vann en tävling i julas om "den bästa avdelningen under julen" Ikväll ska priset delas ut!! Jag väntar med spänning =) Wihoo!!

Hej hej och puss!

.

RSS 2.0